7ης Νοεμβρίου 28
Φλώρινα
Τηλ: +30 23850 44506
Fax: +30 23850 44074
pv@soumpasis.gr
Βρείτε μας στον χάρτη

Υπηρεσίες

4

 

 

Η Solar Energy LTD προσφέρει ολοκληρωμένες εφαρμογές οι οποίες προσδιορίζονται από ένα μεγάλο εύρος δράσεων της εταιρείας σε κάθε διαδικαστικό στάδιο.
Η μεγάλη τεχνογνωσία της εταιρείας της, καθιστά το σύνολο των υπηρεσιών της αξιόπιστο, μεθοδικό και αποτελεσματικό.


 

Οικονομοτεχνική μελέτη

Οι διπλωματούχοι μηχανικοί μας, μελετούν τα διαθέσιμα στοιχεία και σχεδιάζουν την ξεχωριστή λύση που παράγει την μέγιστη απόδοση και ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε σπιτιού.
Θα σας παραδώσουμε δωρεάν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη που θα περιλαμβάνει :
Σχέδιο του προτεινόμενου συστήματος, υπολογισμό της απόδοσης του συστήματος για κάθε χρόνο λειτουργίας του, κόστος και προτάσεις χρηματοδότησης του.
Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη λύση, με την υψηλότερη απόδοση και την καλύτερη χρηματοδότηση.

Επίσκεψη για ενημέρωση στο χώρο σας. 

Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι να σας ενημερώσουν διεξοδικά για τα φωτοβολταικά συστήματα μας καθώς και για τα πλεονεκτήματα που θα απολαμβάνετε μετά την εγκατάστασή τους. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους κάθε σχετική απορία και να επιλέξετε το σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο τεχνικός μας σύμβουλος θα συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει στο χώρο σας. Καλέστε μας  ή στείλτε μας e-mail στο επικοινωνία για να προγραμματίσουμε την συνάντηση μας.

Εξασφάλιση της καλύτερης χρηματοδότησης

H Solar Energy LTD συνεργάζεται με όλες τις Ελληνικές τράπεζες και σχεδιάζει για εσάς τα καλύτερα χρηματοδοτικά πακέτα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Εξασφαλίζει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς επίσης και προνομιακούς όρους επιτοκίων και   αποπληρωμής.

Διεκπεραίωση των διαδικασιών με την ΔΕΗ και το δημόσιο

Το να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα δεν σημαίνει να μπλέξετε με αιτήσεις, χαρτιά και άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που χρειάζεται σε πολεοδομία, ΔΕΗ και άλλες υπηρεσίες. Εσείς υπογράφετε μόνο τις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις και συμβάσεις, εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα.

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος

Οι εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και  έμπειροι τεχνικοί μας εγκαθιστούν το σύστημα στην ταράτσα ή την σκεπή σας. Το φωτοβολταϊκό σύστημα θα διασυνδεθεί στο δίκτυο και θα σας παραδοθεί σε λειτουργία αφού ρυθμιστεί και ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας για την μέγιστη απόδοση του. Όλα αυτά θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς  και με την ελάχιστη ενόχληση για σας.

Συντήρηση του Φ/Β συστήματος σας   

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα δεν χρειάζονται τακτική συντήρηση, πέραν του καθαρισμού των panels μια φορά στους 2-3 μήνες, ειδικά αν βρίσκονται σε περιοχή με υπερβολική σκόνη. Αν επιθυμείτε όμως την απόλυτη σιγουριά για την απρόσκοπτη λειτουργία και την μέγιστη απόδοση του συστήματος σας, διαθέτουμε προγράμματα τακτικού προληπτικού ελέγχου και συντήρησης. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το φωτοβολταϊκό σύστημα σας παράγει το υψηλότερο δυνατόν αποτέλεσμα για εσάς και το περιβάλλον.