7ης Νοεμβρίου 28
Φλώρινα
Τηλ: +30 23850 44506
Fax: +30 23850 44074
pv@soumpasis.gr
Βρείτε μας στον χάρτη

Η Εταιρεία

companyΗ ηλιακή ενέργεια είναι μια καθαρή, ανεξάντλητη, ήπια και ανανεώσιμη ενεργειακή πηγή. Η ηλιακή ακτινοβολία δεν ελέγχεται από κανέναν και αποτελεί ένα ανεξάντλητο εγχώριο ενεργειακό πόρο, που παρέχει ανεξαρτησία, προβλεψιμότητα και ασφάλεια στην ενεργειακή τροφοδοσία.

Μια επένδυση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταικά θεωρείται ως μια από τις πλέον σίγουρες σε απόδοση και αυτό χάρης στα χαμηλά λειτουργικά έξοδα που την χαρακτηρίζουν καθόλη την διάρκεια της.

Η Solar Energy LTD έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενώ θεωρείται κορυφαία στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων της τάξης των MW.

Διαθέτει την εμπειρία, τις κατάλληλες συνεργασίες και την δυνατότητα να εκπονεί μελέτες για τον τομέα αυτόν, με αναπτυγμένο σύστημα διαρκούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις τόσο της τεχνολογίας όσο και των λοιπών στοιχείων (οικονομικών και τεχνικών) έτσι ώστε να προσφέρει άριστα αποτελέσματα στους πελάτες της.

Πρόσφορο είναι να ψάχνουμε πάντα τα πιο αποδοτικά προϊόντα υπολογίζοντας την ποιότητα και την τιμή και να είμαστε σε συνεχή ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Η εμπειρία μας εγγυάται την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική διαχείριση έργου, με στόχο την εύρεση λύσεων, πλήρως προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη μας